Ai firma acasa? Cum se majoreaza impozitul local. PFA sau SRL in 2016?

​VIDEO interviu: Ai firma acasa? Cum se majoreaza impozitul local. PFA sau SRL? Consultantul fiscal Adrian Benta ne explica ce ne asteapta in anul 2016

de Claudiu Zamfir 14 decembrie 2015 19.45

​Impozitele platite de patronii care au microintreprinderea in propria locuinta pot creste si de 25 de ori in anul 2016 fata de nivelul actual, spune consultantul fiscal Adrian Benta, intr-un interviu acordat StartupCafe.ro . El a explicat aspectele din noul Cod fiscal referitoare la impozitul pe cladirile proprietate personala folosite ca sediul sau punct de lucru de catre micii patroni. De asemenea, Benta explica de ce in anul 2016 va fi mai avantajos, din punct de vedere fiscal, sa functionezi ca persoana fizica autorizata (PFA) decat ca microintreprindere (SRL), pentru activitatile care se preteaza la acesta forma juridica.

IMPOZITUL PE CLADIRILE FOLOSITE IN SCOP NEREZIDENTIAL SI MIXT, DETINUTE DE PERSOANE FIZICE – anul 2016


Articole de referinta: Legea 227 / 2015, privind Codul fiscal, de la art. 453 pana la art. 462

Primul factor de majorare: procentul diferit in functie de destinatie

Adrian Benta: Principala modificare a filosofiei fiscale din noul Cod fiscal se reflecta la impozitarea cladirilor detinute de persoanele fizice, mai exact, a constructiilor cu scop de locuinta.

Pentru prima data in ultimii 25 de ani, impozitarea unei claridiri detinute de o pesoana fizica nu se mai face strict in functie de proprietar – persoana fizica sau dupa caz persoana juridica -, ci in functie de scopul utilizarii acelei cladiri. In acest sens, o cladire poate avea trei tipuri de utilizari in intelesul Codului fiscal:

– o utilizare ca locuinta, cum o cunoastem noi, ca resedinta, ca domiciliu pentru persoana fizica, unde locuieste o persoana sau o familie.

– sau respectiva cladire este utilizata in activitati economice

– mai putem intalni un caz particular – cand dintre mai multe camere, o anumita camera este folosita in activitati economice, iar restul ca domiciliu pentru familie. Aici este o utilizare mixta, dar principalul ramane – folosirea acelei constructii pentru o persoana fizica sau pentru o activtate economica.

Notiunea de activitate economica nu este foarte clara in Codul fiscal – ceea ce nu este activitate rezidentiala este activitate economica. In acest sens, o cladire folosita pentru prestari de servicii, livrari de bunuri este considerata ca fiind folosita pentru o activitate economica.

In aceasta categorie regasim o gama larga de activitati, cum ar fi:activitatile facute de cabinetele de consultanta fiscala, de audit, de contabilitate sau cabinetele notariale, dar nu numai activitatile independente. Mai pot fi aici: frizerii, reparatii, service etc.

O a doua modificare substantiala in noul Cod fiscal o reprezinta dreptul autoritatii publice locale sa stabileasca un procent de impozitare anuala, procent ce poate diferi de la o localitate la alta in functie de politica economica a respectivei localitati.

De exemplu, in anul 2015, pentru toate locuintele detinute de persoanele fizice, procentul de impozitare este 0,1%. In anul 2016, acest procent de impozitare o sa vedem ca este diferentiat in cadrul unor paliere ale unor intervale:

– pentru locuintele cu destinatie de locuinta (rezidentiala
), autoritatile publice locale au dreptul sa stabileasca un procent de impunere intre0,08% si 0,2% pe an, din valoare.

– pentru utilizarea acelei locuinte in scopuri economice,
apare o impozitare diferita, in functie de data cand s-a achizitionat sau s-a reevaluat respectiva incinta. Astfel, daca locuinta respectiva a fost achizitionata, dobandita, reevaluata in ultimii 5 ani, impozitul stabilit de Consiliul Local este intre 0,2% si 1,3% pe an. Observati ca, daca ne raportam strict matematic la acest 0,1% cat este impozitul in anul 2015 , autoritatile locale au primit posibilitatea sa majoreze si de 13 ori acest impozit. Dar retinem ca este aferent acelor constructii care au fost dobandite, construite, reevaluate in ultimii 5 ani.

daca identificam situatia unei persoane fizice ce utilizeaza o locuinta in scop economic, dar ea a dobandit-o, a construit-o, a reevaluat-o cu mai mult de 5 ani inainte de anul 2016 (adica inainte de anul 2011 – n.r.), in acest caz impozitul este stabilit direct de Codul fiscal la procentul de 2% din valoarea acelei constructii. Retinem iarasi, ca model de comparatie, ca impozitele pot sa creasca si de 20 de ori (2% pe an) fata de impozitul de 0,1% valabil in anul 2015.

Al doilea factor de majorare: valoarea impozabila pe metrul patrat

Adrian Benta: Un element pe care il cunoastem mai putin si care conduce la majorarea impozitului este valoarea impozabila a metrului patrat de constructie. Avem in vedere o cosntructie din beton cu toate utilitatile (lumina, instalatii sanitare, caldura) – valoarea impozabila in anul 2015 este de 935 de lei pe metrul patrat. Pornind de la aceasta valoare, avand in vedere suprafata locuintei si rangul localitatii, stabilim usor valoarea impozabila.

In anul 2016, o modificare importanta este cresterea scriptica de catre legiuitor a valorii impozabile pe metrul patrat de constructie de la 935 de lei la 1.000 de lei pe metru patrat. Observam ca este o crestere numai prin legislatie, ceea ce duce doar de aici la o majorare a impozitelor cu 6,95% – 7% (din cuantumul initial al impozitului).(Asadar la cei maximum aprox. 1300% de mai sus se adauga acesti 7%, ca si factor de majorare – n.r.)

Al treilea factor de majorare: coeficientul de corectie

Adrian Benta: Un alt lucru mai putin cunoscut, dar care influenteaza cresterea impozitului datorat bugetului local, este modul de determinare a suprafetei. Pentru a se stabili impozitul pe locuinte, o locuinta este masurata la exterior. In situatia in care respectiva locuinta nu se poate masura la exterior, atunci i se aplica un coeficient de corectie, de majorare.

In anul 2015, acest coeficiente de corectie este de 1,2 . In anul 2016, fix de la 31 decembrie 2015 pana la 1 ianuarie 2017, coefientul de corectie se majoreaza la 1,4, adica cu 40%.

Pentru ce locuinte sa aplica acest coeficient?

Adrian Benta: Este cazul tuturor blocurilor din Bucuresti sau din tara, care au o inaltime mai mare de 4 etaje. Masurarea apartamentelor situate la etajele superioare nu poate fi facuta, din considerentul ca fie depasim suprafata exterioara a blocului, fie vom trece prin incinta unui vecin. In acest caz, pornind de la suprafata utila, generata din contractul de vanzare-cumparare sau din documentatia cadastrala, pentru a stabili valoarea de impozitare se mai aplica acest coeficient de 1,4%.

PROBLEME CONCURENTIALE INTRE LOCALITATI

Adrian Benta: Interesanta este si alta situatie…

Personal, consider ca impozitele pe proprietati, pe locuinte sunt destul de mici in Romania. Este normal sa fie o crestere de impozitare comparabila si cu alte proprietati din alte state si ne referim la tarile UE sau la SUA.

Dar se ajunge la situatii care nu sunt rezonabile din punctul de vedere al competitiei. De exemplu, Bucuresti are un impozit de 0,2%. Timisoara are impozit 0,6%, Cluj-Napoca are impozit pe locuinta de 0,1% – ma refer doar la locuintele folosite economic – zona de activitate IMM sau PFA.

Prin urmare, eu, daca as fi PFA si as presta acceasi activitate cu aceeasi suprafata, in acelasi timp de constructie, cu acelasi tip de utilitati, se ajunge la 3 sitiatii diferite in care, cu acelasi unorariu fix, voi plati trei impozite diferite, lucru pe care eu nu-l consider corect. Este normal sa se majoreze taxele pe priorietati, fiind foarte mici, chiar simbolice in Romania, dar nu mi se pare normal ca pentru fix acelasi tip de activitate in 3 locatii diferite din tara sa platesti 3 impozite diferite.

EVALUAREA CLADIRII SI IMPOZITUL LOCAL. Cum ajungem la impozit de 25 de ori mai mare

In Codul fiscal se vorbeste despre acea evaluare a cladirii, in functie de care se stabileste impozitul local. Cine face acea evaluare, ce presupne, ce costuri implica?

Adrian Benta: Procedura evaluarii este cunoscuta si aplicata foarte des de catre societatile comerciale. Dintr-o alta perspoectiva fiscala, in sensul ca, daca cladirile nu erau reevaluate in ultimii 3 sau 5 ani: impozitele pe constructii platite de societati erau foarte mari – 10-20%, daca nu erau reevaluate in ultimii 3 ani sau uneori 30-40%, in functie de decizia Consiliului Local, daca nu erau reevaluate in ultimii 5 ani.

S-a preluat aceeasi gandire economica si pentru persoanele fizice care folosesc cladirile pentru activitati economice. Suntem intr-un element de absoluta noutate: eu nu cred ca o persoana fizica obisnuita care foloseste aceasta cladire in activitati economice a reevaluat-o doar de dragul de a reevalua sau pot fi cazuri particulare, cand s-a facut o reevaluare pentru obtinerea unui imprumut, pentru o garantie.

Dar in mod curent aceste persoane fizice nu au avut obligatia reevaluarii .

Prin urmare, evaluarea va fi facuta de un evaluator autorizat, astfel incat valoarea stabilita de acesta sa fie comunicata Directiei de Taxe Locale, pentru a se stabili procentul de impozitare.

Subliniez ca ma refer aici la constructiile cu achizitie mai veche de 5 ani.

Se pune intrebarea: ce se intampla in sens invers, daca nu reevaluez. Evidnet, solutia este stabilita cu duritate de Codul fiscal: procentul este de 2% pe an stabilit prin valoarea matematica din a respectivei constructii.

Adica se majoreaza de 20 de ori impozitul?

Adrian Benta: Se majoreaza de cel putin 20 de ori, aproape de 25 de ori, daca luam in considerare si cresterea pe metrul patrat a valorii constructiei.

CAZ FICTIV: AM SRL ACASA, CUM PROCEDEZ?

Sa spunem ca am un SRL la mine acasa, intr-un bloc vechi din Bucuresti sau din alta localitate. SRL-ul are sediul social acolo, in baza unui contract de comodat. Ce trebuie sa fac eu din anul 2016, ca sa intru in legalitate, sa platesc un impozit cat mai mic?


Adrian Benta:

Trebuie sa fiti sincer cu dumneavoastra si sa va stabiliti cu exactitate daca acea locuinta este doar sediul scriptic formal al persoanei juridice sau al PFA-ului sua desfasoara cu exactitate activitati economice, respectiv, primiti acolo clientii sau aveti activitati care va aduc venituri.

Daca sunteti convins ca nu aveti aceasta activitate economica acolo, atunci NU veti depune declaratia de impozitare majorata, ca persoana fizica detinatoare a apartamentului.

Proprietarul de drept existent la data de 31 decembrie 2015 care detine aceasta constructie folosita in activitati economice – numai aceasta persoana – are obligatia ca pana la 31 martie 2016 sa depuna o declaratie de impunere la Directia de specialitate locala prin care isi asuma ca respectiva locatie este folosita in activitati economice.

– Daca nu toata suprafata locuintei este folosita in activitati economice, atunci va depune o declaratie in care va specifica incapera sau suprafata in acea locuinta utilizata in activitati economice.

PFA sau SRL, CUM ESTE MAI BINE IN 2016 ?

Adrian Benta: Cu siguranta, banii primiti ca salariat sunt cu cea mai mica bataie de cap, dar din pacate sunt si cei mai putini, pentru ca vin cu cele mai multe taxe.

Decizia de a desfasura activitate sub forma organizata ca societate comerciala sau ca PFA poate fi influentata de mai multe criterii:

– criterii obliective, de natura impozitelor
– crierii subiective – din ce traiesc pana obtin dividende, daca infiintez societate comerciala?

Din punct de vedere fiscal, observam ca PFA a primit o impozitare mai aspra decat microintreprinderea.

Ca PFA, platesti in continuare:

16%, impozit pe venit, la venitul determinat ca venit incasat minus cheltuielile aferente activitatii,

se plateste in continuare in anul 2016, nu se plafoneaza, contributia individuala de sanatate (CASS) 5,5% calculata la venit.

noutatea absoluta consta in introducerea platii contributiei individuale la pensii , procent de 10,5%, care se plateste plafonat superior la 5 ori salariul mediu pe economie, ori 12 luni – de-a lungul unui an intreg.

Aceasta noua taxa suplimentara conduce un pic la dezechilibrarea impozitarii PFA si nu o mai face atat de atractiva ca in trecut. Si in trecut se plateau contributii la pensii pentru PFA, dar persoana avea dreptul sa opteze intre o suma mai mica (35% din salariul mediu pe economie) si o suma de maximum 5 ori salariul mediu pe economie.

In anul 2016, persoana fizica autorizata nu mai are dreptul sa opteze, ci va plati 10,5% contributie individuala la pensie pentru venitul net realizat, fara a depasi 5 ori salariul mediu pe economie ori 12 luni.

Sunt afectate din punctul medu de vedere PFA-urile care realizeaza un venit lunar pana la 2.000 – 2.500 de euro.

Din pacate, in ciuda faptului ca vei plati aceasta contributie la pensii, ti se asigura doar o treime din stagiul de cotizare, iar daca PFA vrea sa iasa la pensie – o dorinta de altfel fireasca si naturala – atunci legiuitorul i-a permis optional sa plateasca si contributia angajatorului, de 15,8%, o contributie pentru care trebuie sa se decida pana pe 31 ianuarie si va depune o declaratie in acest sens la autoritatea fiscala (ANAF).

Recapituland un pic: 16% impozitul pe venit, 5,5% contributia la sanatate si 10,5%, contributia la pensii, observam ca PFA se duce catre o impozitare de 32% .

In schimb, daca infiintez o microintreprindere (SRL sau alta forma), pentru acele activitati la care se preteaza, coroborat cu impozitul pe dividend de 5% din anul 2016, observam ca aceasta forma de impozitare este cea mai avantajoasa, in opinia mea.

Recenta ordonanta de guvern OUG 50/2015 modifica a doua oara Codul fiscal neintart inca in vigoare, dar aduce cateva lucruri bune pentru antreprenori:

– o prima impozitare a microintreprinderii este diferentiata in functie de nmarul de salariati pe care ii va avea aceasta firma:

* daca SRL nu are salariati, impozitul este de 3% din venituri (ca si in anul 2015)
* daca microintrepriderea are un salariat, atunci impozitul este de 2%
* daca are doi sau mai multi salariati, atunci impozitul este de 1%.

– se pastreaza si o facilitate in noul Cod fiscal, respectiv, pentru primele 24 de luni de activitate, pentru microintreprinderile nou infiintate, la care proprietarii acestora nu au mai avut alte societati, beneficiaza pentru aceste 24 de luni de o cota de impozitare de 1%, cu conditia sa angajeze un salariat. Prin salariat intelegem o norma de 8 ore pe zi de lucru, adica fie o singura persoana cu 8 ore, fie mai multe persoane angajate cu fractie mai mica de timp, dar care cumuleaza 8 ore.

– un element important este si plafonul de impozitare a veniturilor microintreprinderii, care a fost majorat la 100.000 de euro venit anual.

Matematic, la impozitarea unei microintreprinderi (SRL sua alta forma de societate), impozitele sunt mai mici.

Avantajul PFA sau al profesiei independente sau al intreprinderii individuale este de a putea sa dispui intotdeauna de venituri dupa ce le-ai incasat.
De exemplu, Adrian Benta, consultant fiscal, a facut un serviciu de consultanta fiscala, a emis factura si dispune de onorariu asumandu-si plata impozitelor.

In cealalta situatie, daca Adrian Benta este mebru-fondator al unei societati, atunci patrimoniul lui Adrian Benta este total dostinct de patrimoniul societatii. Veniturile realizate de societate raman ame societatii, iar persoana fizica, chiar daca este administrator sa proprietarul companiei nu are dreptul sa dispuna de fondurile acesteia, decat in scopul societatii.

Prin urmare, ca sa beneficiez eu, ca membru fondator, de veniturile realizate de aceasta societate, trebuie sa astept cel putin intocmirea primului bilant contabil, astfel incat sa pot beneficia de sumele societatii sub forma dividendelor.

Dezavantajul unei societati este ca trebuie sa ia si alta sursa de venit, pentru a nu fi obligat sa dispui in folos personal de fondurile societatii, o situatie interzisa de legea societatilor.

A consemnat: Claudiu Zamfir
Operator: Daniel Secarescu
Montaj: Balázs Nitsch-Petioky

Resurse utile:

Noul Cod fiscal (Legea 227/2015).
Alte acte normative relevante

Citeste mai multe despre: pfaimpozit microintreprinderimicrointreprinderisediu social firmacoeficientcontabilimpozitcodul fiscaladrian bentacontabilitate

Dr Olga

http://www.olgalazin.com

My Blog: http://olgaandreimagda.blogspot.com

From: HotNews.Letter <redactie>
Date: 2015-12-14 22:19 GMT-08:00
Subject: Ai firma acasa? Cum se majoreaza impozitul local. PFA sau SRL in 2016?
To: olgalazin

Subiectele zilei

Marti, 15 Decembrie 2015

?VIDEO interviu: Ai firma acasa? Cum se majoreaza impozitul local. PFA sau SRL? Consultantul fiscal Adrian Benta ne explica ce ne asteapta in anul 2016

Impozitele platite de patronii care au microintreprinderea in propria locuinta pot creste si de 25 de ori in anul 2016 fata de nivelul actual, spune consultantul fiscal Adrian Benta, intr-un

citeste tot articolul
Singurul amendament la bugetul Educatiei, facut de Ecaterina Andronescu: Fantomatica Academie a Oamenilor de Stiinta devine ordonator de credite. Printre membri se numara Mencinicopschi, IPS Teodosie, Iliescu si Andronescu

Singurul amendament la bugetul Ministerului Educatiei adoptat de Comisiile de buget din Parlament a fost initiat de Ecaterina Andronescu, au relatat agentiile de presa. Amendamentul prevede ca

citeste tot articolul
Bucurestiul, poligon de incercare pentru politruci?

Bucurestiul e sufocat de probleme de secol 20, iar multi bucuresteni sint la capatul puterilor in fata traficului infernal, transportului in comun depasit moral, poluarii grave. Alegerile locale din

citeste tot articolul
Ancheteonline.ro: Finii lui Cristian Busoi, pe lista marilor beneficiari ai afacerilor cu restituiri/ Au cumparat drepturi litigioase cu cateva sute de mii si au castigat zeci de milioane de lei

Finii lui Cristian Busoi intra in galeria selecta a profitorilor retrocedarilor facute “pe sub masa” de Autoritatea Nationala de Restituire a Proprietatilor (ANRP), scrie

citeste tot articolul
Subiectele Zilei: Victor Ponta, primul in sondajele PSD pentru Primaria Capitalei; "Daca vine un cutremur cu 2000 de raniti, nu facem fata"; Universitatea din Bucuresti: Vrem sa le retragem titlurile de doctori lui Ponta, Oprea si Lia Olguta Vasilescu

Un imigrant roman a convins Germania sa dea ajutor social doar daca locuiesti acolo sase luni. Luna aceasta, Curtea Federala Sociala din Germania… Bucuresti, capitala europeana in care cobori

citeste tot articolul
Business Report: Autostrazile "penale", paguba de un miliarde de euro; Legea darii in plata: pierderile bancilor s-ar putea ridica la 10 miliarde de euro; Valoarea contractelor de deszapezire incheiate pentru aceasta iarna se ridica la 224 milioane de lei

Lumea produce mai mult grau decat consuma. Ce se intampla cu fermierii romani. Luna decembrie gaseste graul romanesc la un pret cu peste 20% mai… ANRE a pus ochii si pe distribuitorii de gaze,

citeste tot articolul
?EXCLUSIV ISU: Statiile de metrou din Bucuresti construite inainte de 1989 nu au aviz si autorizatie pentru siguranta la incendiu. Cum s-a ajuns in aceasta situatie

Statiile de metrou din Bucuresti construite inainte de 1990 nu au aviz si autorizatie pentru siguranta la incendiu de la ISU, a declarat pentru HotNews.ro Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta

citeste tot articolul
ACTUALIZAT Senatul a adoptat interzicerea publicitatii pentru medicamente la radio si televiziune. Legea merge la promulgare

Plenul Senatului a aprobat, luni, interzicerea reclamelor explicite pentru medicamente la radio si televiziune, precum si interzicerea totala a publicitatii pentru medicamentele care se elibereaza cu

citeste tot articolul
Primarul Londrei, Boris Johnson, dupa vizita lui Cameron in Romania: Lideri din tari UE i-au "ignorat necugetat" propunerile

Propunerile premierului David Cameron de limitare a indemnizatiilor destinate imigrantilor comunitari au fost "ignorate necugetat" de liderii altor state europene, afirma primarul Londrei,

citeste tot articolul
Retrospectiva economica a anului 2015 (II)

Continuam prezentarea celor mai importante evenimente, fapte si declaratii din viata economica a Romaniei anului 2015. Prima parte a lor, cele petrecute in perioada ianuarie-iunie 2015 o puteti citi

citeste tot articolul
Politic Show: Alina Gorghiu: PNL nu se urca pe cadavre pentru a ajunge la guvernare; Dan Marin Stefanel: "Am fost schimbat din functie pe considerente politice"; Cum se prefac alesii ca se amendeaza

Joaca de-a integritatea. Marile partide – PSD si PNL – au luat act de visul “strazii” de a avea o clasa politica daca nu noua, cel putin curata. Manifestatiile de dupa…

citeste tot articolul
Directorul Salii Polivalente, Octavian Bitu, condamnat la 3 ani inchisoare

Octavian Bitu, director al Complexului Sportiv National – Sala Polivalenta din Bucuresti, a fost condamnat luni de Tribunalul Bucuresti la trei ani inchisoare pentru comiterea infractiunilor de

citeste tot articolul
Coalitia pentru Educatie: Obligativitatea masteratului didactic este vitala pentru ca profesori mai buni sa intre in sistem

Calitatea profesorilor care stau in fata copiilor nostri poate determina, "intr-o masura mult mai mare decat cheltuielile materiale, cresterea calitatii educatiei", sustine Federatia

citeste tot articolul
ANAF: Valorificarea proprietatilor lui Dan Voiculescu, blocata de procese

Valorificarea bunurilor sechestrate in dosarul ICA este ingreunata din cauze independente de competentele ANAF, se arata intr-un comunicat de presa transmis luni de oficialii Fiscului. Acestia

citeste tot articolul
Corina Cretu, spalata intr-un ziar bruxellez apropiat de Dan Voiculescu dupa scandalul din Politico: "O stea din Romania"

Ziarul NewEurope, editat la Bruxelles de o familia greaca Basil si Alexandros Koronakis, o lauda pe Corina Cretu intr-un articol-oda intitulat "Corina Cretu: A Romanian star" . Articolul a

citeste tot articolul
Liga I: FC Viitorul – Steaua 0-1 / A doua victorie pentru Reghecampf

Formatia Steaua a invins, luni, in deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa FC Viitorul, in ultimul meci al etapei a XXII-a a Ligii I, singurul gol al partidei fiind marcat de Jugurtha Hamroun, in

citeste tot articolul
Liviu Dragnea: Evenimentul de lansare a lui Victor Ponta la prezidentiale nu a fost platit de PSD, urmeaza sa platim datoria
Olanda: Deputatul populist Geert Wilders desemnat omul politic al anului
Defrisarile ilegale sunt incluse in cadrul amenintarilor la securitatea nationala, potrivit unui proiect de lege adoptat de senatori. Legea va merge la promulgare
ACTUALIZAT Parlamentul a votat, pe articole, legea bugetului de stat pe 2016. Marti se voteaza anexele si amendamentele, miercuri este votul final
Uniunea Europeana a deschis un nou capitol in negocierile de aderare a Turciei
11 industrii creative genereaza 3% din PIB-ul global. Cei care lucreaza in domeniu sunt independenti si au spirit antreprenorial – studiu
Germania: Numarul refugiatilor cu pasaport sirian falsificat, mai putin important decat se estimase
Champions League: AS Roma – Real Madrid, PSG – Chelsea, Arsenal – Barcelona si Juventus – Bayern, in optimi
O scrisoare pentru Mos Craciun de acum 60 de ani
VIDEO Cum rezolvam certurile in cuplu? Ina Baranga, psiholog: Este important ca o cearta clarificata in trecut sa nu mai fie readusa in discutie
Bancul zilei : Ce inseamna cu adevarat sa ai tarie de caracter

Un tip ajunge mort de beat acasa; nevasta-sa il ia la palme: – Mai bei, ma, porcule?! Zi, ma, mai bei?! El, cu greu reusind sa ridice capul: – Toarna!

citeste tot articolul
Caru’ cu Vedete: Un cunoscut prezentator de la noi a fugit din spital pentru un spectacol! A fost internat in stare grava; Stefan Banica si Lavinia Parva – In culisele unei relatii discrete; Sotia lui Mitoseru e insarcinata? A spus adevarul chiar ea, in direct

Lora, dezbracata de Photoshop. In poze, "slim", pe scena, din alt film. Ca are voce, nu contesta nimeni, dar ca e frumoasa de pica a avut ea grija sa le bage… Eva Longoria s-a

citeste tot articolul
Faze Tari: Mii de Mosi Craciun, beti si goi in plina strada; Un preot a fotografiat un inger pazitor, in timp ce se ruga la capul unui ranit grav intr-un accident de masina; Incurcatura pe un aeroport din China: pompierii au stins incendiul de la avionul gresit

S-au incins si au dat frau liber "poftelor"! Un cuplu a fost filmat in timp ce facea sex in banca. Cand pasiunea da navala, unii oameni nu mai tin cont… I-a scris Reginei felicitari

citeste tot articolul
Utile: Sase motive pentru care sa nu mai consumi sucul de lamaie; Remediul din Biblie care te scapa de sute de boli; Durerile de picioare si amorteala, semne ca ai arterele infundate. Simptome care anunta ca esti in mare pericol

Ce mananca si ce beau nutritionistii de sarbatori. Sarbatorile sunt aproape si stim cat de greu este sa iti mentii silueta in aceasta perioada. Pentru ca vrem… Cinci lucruri pe care nu le stii

citeste tot articolul
Ai primit acest mesaj deoarece esti abonat la serviciile HotNews.ro.

Dezabonare la acest newsletter.

Abonare la alte newslettere HotNews.ro

Modificare detalii personale / modificare parola

©Copyright 2006 – 2015 Hotnews.ro
Email Marketing Powered By Ascend NetSolutions

810793276566fb0a3988b42.49813337.gif

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s